Chiftelute de vinete

de lilik in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 3622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ou
  • 2 felii de paine inmuiate in apa
  • parmezan ras dupa gust
  • 50-100 gr cascaval taiat cubulete(cas)
  • faina
  • sare,piper,oregano
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de vinete:

Curatam o parte din coaja vinetelor, le taiem cubulete,apoi le prajim in ulei dupa care le punem la scurs intr-o strecuratoare pana nu mai sunt asa uleioase(circa 1ora ).

Facem o compozitie din vinete,painea inmuiata stoarsa si data pe razatoare,parmezan ras,cascavalul taiat cubulete,oul,sare,piper si oregano.

Amestecam bine,luam din compozitie si formam bilute pe care le trecem prin faina apoi le prajim in ulei incins.

TIPS-URI

1

ca sa fie mai "lejere" vinetele le putem fierbe  sau da la cuptor inainte de a face chiftelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de vinete" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute nesarate pentru dieta